Op donderdag 22 september zullen medewerkers van Janssen Pharmaceutica in samenwerking met Time4Society een dag doorbrengen met de bewoners van verzorgcentrum voor verstandelijk gehandicapten Het GielsBos in Beerse.

Ze zullen er samen deelnemen aan allerlei activiteiten en de inwoners zo een fantastische dag bezorgen.



Het GielsBosbiedt aangepaste opvang aan 287 personen met een verstandelijke beperking en intensieve ondersteuningsnoden. Aangepaste opvang betekent een woonomgeving gecombineerd met begeleiding, dagbesteding en behandeling. Het centrum krijgt hiervoor de erkenning van het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap.


De Belgisch gigant Janssen Pharmaceuticazal op 22 september met een dertigtal werknemers naar Beerse trekken en er samen met de bewoners een hele voormiddag kleurrijk te knutselen, schilderen, tekenen, glazuren, spelen en confituur te maken. Dit in kleine groepjes van telkens een tiental personen.


In de namiddag staat er een spelletjes- en proevertjesparcours op het programma langs allerlei kraampjes. De medewerkers bereiden dit voor, bemannen dit en trekken met de bewoners van stand naar stand om daar te spelen, kijken of smullen. Kortom: het wordt voor het GielsBos een onvergetelijke dag!

De dag zal duren van 9 tot 17 uur. Het project is een organisatie van Time4Society, een vzw die het voor bedrijven mogelijk maakt om tijd te geven aan sociaal, ecologisch of cultureel waardevolle projecten. In totaal gaven bedrijven en organisaties al meer dan 30.000 uur tijd via vzw Time4Society.